Immobiliaria Promobegur, S.L.

Promocions Immobiliàries en La Costa Brava

Apartament al Cor de Begur

Descripció

Aquest encantador apartament, situat en una planta baixa, ofereix una oportunitat única per a crear la teva llar a Begur, un dels llocs més encisadors de la Costa Brava. Amb una superfície de 60 m2, aquest habitatge espera ser transformada en un refugi personal o en una inversió atractiva.

Contactar amb l' Agència

Descripció amb detall

Imagineu-vos despertant en un petit racó del paradís a Begur, amb l’olor del mar a la brisa i el sol que il·lumina els carrers empedrats. Aquest apartament, situat en una planta baixa, és més que una propietat; és una tela en blanc esperant ser pintada amb les vostres il·lusions i somnis.

Entra en aquest espai acollidor i descobreix un món de possibilitats. La seva àmplia sala d’estar i menjador convida a reunions íntimes i rialles compartides amb éssers estimats. Imagina’t relaxant-te en aquest espai, envoltat de llum natural que brolla a través de les finestres.

La cuina, encara sense amoblar, és una pàgina en blanc per als teus experiments culinaris, un lloc on pots crear plats que satisferan els teus sentits i els de la teva família i amics.

A més, l’apartament ofereix un bany, dues confortables habitacions, un balcó per a les vostres mirades tranquiles al carrer i una terrassa on podeu gaudir de llargues converses sota les estrelles.

Tot i que necessita algunes reformes, aquest espai és una lona en blanc per a la vostra imaginació. És l’oportunitat d’iniciar un nou capítol a Begur, de crear records que perduraran per generacions.

No deixeu passar aquesta oportunitat de fer realitat els vostres somnis. Contacteu-nos avui mateix per a més informació i per a programar una visita a aquesta joia amagada a la Costa Brava.

Localització

Informació de l'Immoble
Tipus:Apartament
Població:Begur
Zona:Centre
Habitacions:2
Banys1
Vistes A la muntanya
TerrassaSi
REF:07/24
Preu:A consultar

FORMULARI DE CONTACTE

Política de Privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ara endavant, LOPD), PROMOBEGUR S.L., informa que les dades recollides en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer automatitzat inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades i pertanyen a PROMOBEGUR S.L., tenint com a finalitat la d’atendre les peticions que vostè demandi. En virtut de l’article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis de la finalitat i ús de les dades que proporcioni. Les dades facilitades per Vostè en els documents del lloc web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part del fitxer propietat de PROMOBEGUR S.L. inscrit en l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzats per a la gestió interna dels contactes comercials que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Excepte en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntàries. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a: Atenció LOPD, PROMOBEGUR S.L., Carrer Pi i Ralló, 13, Piso 1, 17255 Begur, Girona, Espanya, o bé, enviant aquesta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic mrcfrg2019@gmail.com, complint-se així la notificació prevista en l’article 5.4 d’aquesta.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?