Immobiliaria Promobegur, S.L.

Promocions Immobiliàries en La Costa Brava

QUI SOM?

Benvinguts a la web de PromoBegur, al seu servei des de l’any 1985. PromoBegur és el nom comercial a Internet, xarxes socials i a les noves tecnologies. Hem tancat el despatx i treballem des de casa.

Immobiliària dirigida per Mariá Renart Carreras, amb un tarannà molt proper, i que dona un tracte personalitzat a cada client, basat en la confiança i contacte directe. Marià Renart Carreras és agent de la propietat des de l’any 2005 amb el número provincial 555 i l’AICAT 1738.

Durant aquests més de 35 anys d’existència, he rebut l’encàrrec de gestionar tota mena de propietats majoritàriament al municipi de Begur i el seu territori (urbanitzacions i platges), desenvolupant una feina considerable i un èxit en la intermediació.

Per això l’experiència ha esdevingut un tret diferencial en el nostre servei, amb la màxima confiança, professionalitat i proximitat. Treballem colze a colze amb els nostres clients, tant per la compra com per la venda.

Oferim als nostres clients diferents serveis i la intermediació en el producte (apartaments, cases de poble, rústics, cases aparellades, terrenys, locals, xalets).

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?