Immobiliaria Promobegur, S.L.

Promocions Immobiliàries en La Costa Brava

Begur, Casa rural amb un terreny de 4.432 m2 dels quals 2.482 m2 encara es poden construir

Descripció

Finca amb una petita casa rural que té un saló menjador amb llar de foc, cuina, un lavabo amb dutxa i piscina, esta situat sobre un terreny de 4.432 m2 al es permet edificar el 60% que vol dir que es podrien construir una gran Masia o 9 casa amb aprox. 300 m2.

Contactar amb l' Agència

Descripció amb detall

Finca amb una petita casa rural que té un saló menjador amb llar de foc, cuina, un lavabo amb dutxa i piscina, esta situat sobre un terreny de 4.432 m2 al es permet edificar el 60% que vol dir que es podrien construir una gran Masia o 9 casa amb aprox. 300 m2. Al peu de la propietat hi ha tots els serveis com electricitat, aigua, internet, clavegueram i camins asfaltats, a més hi ha diversos arbres fruiters, coral per a les gallines i  2 pous d’aigua, un 30 m de profunditat i un altre de 95 m amb un riu subterrani.

DESPESES DE COMPRA: 10% ITP + NOTARI + REGISTRE

Localització

Informació de l'Immoble
Tipus:Casa rural
Població:Begur
Habitacions:1
Banys1
Metres de l'immoble:177 m2
Superfície de la parcel·la:4.432 m2
Any de construcció:1990
PiscinaSi
Pous2
AltresGalliner
Traster
Diverses roulotes
REF:11/22

FORMULARI DE CONTACTE

Política de Privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ara endavant, LOPD), PROMOBEGUR S.L., informa que les dades recollides en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer automatitzat inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades i pertanyen a PROMOBEGUR S.L., tenint com a finalitat la d’atendre les peticions que vostè demandi. En virtut de l’article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis de la finalitat i ús de les dades que proporcioni. Les dades facilitades per Vostè en els documents del lloc web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part del fitxer propietat de PROMOBEGUR S.L. inscrit en l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzats per a la gestió interna dels contactes comercials que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Excepte en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntàries. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a: Atenció LOPD, PROMOBEGUR S.L., Carrer Pi i Ralló, 13, Piso 1, 17255 Begur, Girona, Espanya, o bé, enviant aquesta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic mrcfrg2019@gmail.com, complint-se així la notificació prevista en l’article 5.4 d’aquesta.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?