Immobiliaria Promobegur, S.L.

Promocions Immobiliàries en La Costa Brava

Begur, Cèntrica i còmoda casa semi-adossada, completament equipada i amb plaça de garatge

Descripció

Begur, Cèntrica i còmoda casa semi-adossada, completament equipada i amb plaça de garatge. Casa semi-adossada en dos nivells que va ser construït l'any 2007 i aquesta a 2 minuts caminant del centre històric del poble i aprox. 3 -4 km de les diferents platges.

Contactar amb l' Agència

VENUDA!

Descripció amb detall

Casa semi-adossada en dos nivells que va ser construït l’any 2007 i aquesta a 2 minuts caminant del centre històric del poble i aprox. 3 -4 km de les diferents platges. Casa adossada distribuïda en dos nivells, molt lluminosa, envoltada de terrasses, amb 3 habitacions dobles i dos banys. Disposa de calefacció central a gasoil, plaça de garatge comunitari, portes de PVC i doble cristall i aire condicionat.

Entrada: Saló–menjador, gran terrassa, cuina totalment equipada, 4 habitacions dobles i 2 banys. – Extres: Plaza dins un garatge comunitari, finestres de PVC i cristalls dobles i calefacció central a gas-oil.

DESPESES DE COMPRA: 10% ITP + NOTARIO + REGISTRE

Informació de l'Immoble
Tipus:Casa
Població:Begur
Zona: Centre
Any de construcció:2007
Metres de l'immoble:120 m²
Superfície de la parcel·la:161 m²
Ref.9/21

Localització

FORMULARI DE CONTACTE

Política de Privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ara endavant, LOPD), PROMOBEGUR S.L., informa que les dades recollides en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer automatitzat inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades i pertanyen a PROMOBEGUR S.L., tenint com a finalitat la d’atendre les peticions que vostè demandi. En virtut de l’article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis de la finalitat i ús de les dades que proporcioni. Les dades facilitades per Vostè en els documents del lloc web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part del fitxer propietat de PROMOBEGUR S.L. inscrit en l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzats per a la gestió interna dels contactes comercials que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Excepte en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntàries. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a: Atenció LOPD, PROMOBEGUR S.L., Carrer Pi i Ralló, 13, Piso 1, 17255 Begur, Girona, Espanya, o bé, enviant aquesta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic mrcfrg2019@gmail.com, complint-se així la notificació prevista en l’article 5.4 d’aquesta.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?