Immobiliaria Promobegur, S.L.

Promocions Immobiliàries en La Costa Brava

Casa adossada al centre de Begur – Ideal per a Reformes

Descripció

Aquesta acollidora casa adossada, situada al cor del pintoresc poble de Begur, ofereix una gran oportunitat per a la seva renovació i personalització. Amb una superfície de 169 metres quadrats, aquesta propietat és ideal per a aquells que desitgen crear el seu propi espai a la Costa Brava.

Contactar amb l' Agència

VENUDA!

Descripció amb detall

Aquesta acollidora casa adossada, situada al cor del pintoresc poble de Begur, ofereix una gran oportunitat per a la seva renovació i personalització. Amb una superfície de 169 metres quadrats, aquesta propietat és ideal per a aquells que desitgen crear el seu propi espai a la Costa Brava.

La casa disposa de 4 habitacions, dues de les quals són dobles, proporcionant amplitud i comoditat per a tota la família o amics. A més, compta amb dos banys complets, un lavabo addicional i una cuina independent, tots ells espais flexibles que es poden adaptar segons les necessitats individuals.

El cor de la casa és el seu àmpli menjador, que també funciona com a sala d’estar, creant un ambient càlid i acollidor per a compartir moments inoblidables. A més, una petita terrassa ofereix un espai exterior íntim per a relaxar-se i gaudir de la vida al poble.

Aprofita aquesta oportunitat per transformar aquesta propietat en el teu refugi perfecte a la Costa Brava. Contacta’ns avui mateix per a més informació i per començar a imaginar la teva nova vida a Begur.

Localització

Informació de l'Immoble
Tipus:Casa adossada
Població:Begur
Zona:Centro
Habitacions:4
Banys2
Metres de l'immoble:169 m²
Vistes A la muntanya i al carrer
Terrassa
REF:02/24
Preu:398.000 €

FORMULARI DE CONTACTE

Política de Privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ara endavant, LOPD), PROMOBEGUR S.L., informa que les dades recollides en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer automatitzat inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades i pertanyen a PROMOBEGUR S.L., tenint com a finalitat la d’atendre les peticions que vostè demandi. En virtut de l’article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis de la finalitat i ús de les dades que proporcioni. Les dades facilitades per Vostè en els documents del lloc web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part del fitxer propietat de PROMOBEGUR S.L. inscrit en l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzats per a la gestió interna dels contactes comercials que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Excepte en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntàries. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a: Atenció LOPD, PROMOBEGUR S.L., Carrer Pi i Ralló, 13, Piso 1, 17255 Begur, Girona, Espanya, o bé, enviant aquesta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic mrcfrg2019@gmail.com, complint-se així la notificació prevista en l’article 5.4 d’aquesta.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?