Immobiliaria Promobegur, S.L.

Promocions Immobiliàries en La Costa Brava

Casa de Poble amb Potencial a Begur – Espaiosa i Amb Encant

Descripció

Aquesta encantadora casa de poble, situada a Begur, ofereix una oportunitat única per a la seva transformació en el teu somni de vida a la Costa Brava. Amb una superfície de 248 metres quadrats, aquesta propietat ofereix amplitud i un potencial il·limitat per a futures millores i personalitzacions.

Contactar amb l' Agència

RESERVADA!

Descripció amb detall

Aquesta encantadora casa de poble, situada a Begur, ofereix una oportunitat única per a la seva transformació en el teu somni de vida a la Costa Brava. Amb una superfície de 248 metres quadrats, aquesta propietat ofereix amplitud i un potencial il·limitat per a futures millores i personalitzacions.

Una característica destacada d’aquesta casa és el seu ampli garatge, capacitat per a dos cotxes, perfecte per als amants del motor o per a aquells que necessiten espai addicional d’emmagatzematge. A més, disposa d’una sala de jocs, ideal per a entretenir amics i familiars.

En entrar a la casa, seràs rebut per una lluminosa i àmplia zona de menjador i sala d’estar, perfecta per a reunions familiars i moments de relax. La cuina, també present a la planta baixa, ofereix una àrea funcional per a la preparació de deliciosos àpats.

A la planta superior, descobriràs quatre habitacions espaioses, proporcionant confort i privacitat per a tota la família. Amb tres banys complets, hi ha comoditat assegurada per a tothom.

Aquesta propietat també compta amb un ascensor privat, una petita piscina i dues terrasses de generoses dimensions, perfectes per a gaudir del clima mediterrani i les vistes espectaculars de Begur. Amb un gran finestral, l’espai està inundat de llum natural, creant una atmosfera càlida i acollidora en tota la casa. A més, amb dues xemeneies, es pot gaudir del confort d’un foc crepitant durant els mesos més freds.

No deixis passar aquesta oportunitat per aconseguir la casa dels teus somnis a la Costa Brava. Contacta’ns avui mateix per a més informació i per començar a fer realitat el teu projecte de vida a Begur.

Localització

Informació de l'Immoble
Tipus:Casa
Població:Begur
Zona:Aprop de centre
Habitacions:4
Banys3
Garatge2 coches
Sala de jocs
Ascensor privat
Piscina
Metres de l'immoble:248 m²
Vistes A la muntanya i al carrer
Terrassa
REF:03/24
Preu:548.000 €

FORMULARI DE CONTACTE

Política de Privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ara endavant, LOPD), PROMOBEGUR S.L., informa que les dades recollides en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer automatitzat inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades i pertanyen a PROMOBEGUR S.L., tenint com a finalitat la d’atendre les peticions que vostè demandi. En virtut de l’article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis de la finalitat i ús de les dades que proporcioni. Les dades facilitades per Vostè en els documents del lloc web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part del fitxer propietat de PROMOBEGUR S.L. inscrit en l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzats per a la gestió interna dels contactes comercials que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Excepte en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntàries. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a: Atenció LOPD, PROMOBEGUR S.L., Carrer Pi i Ralló, 13, Piso 1, 17255 Begur, Girona, Espanya, o bé, enviant aquesta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic mrcfrg2019@gmail.com, complint-se així la notificació prevista en l’article 5.4 d’aquesta.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?