Immobiliaria Promobegur, S.L.

Promocions Immobiliàries en La Costa Brava

Casa o xalet independent en venda en passeig de Sa Miranda, 1 de Begur amb jardí i terrasa

Descripció

Situada en el centre de Begur i totalment envoltada de jardí. Distribuïda en diferents espais aquesta casa permet a cada persona trobar el seu lloc preferit tant en interior com en exterior. Moltes estades donen a una terrassa i cadascuna d'aquestes terrasses té el seu moment ideal del dia. La cuina comunica amb una terrassa i amb el jardí.

Contactar amb l' Agència

Descripció amb detall

Situada en el centre de Begur i totalment envoltada de jardí. Distribuïda en diferents espais aquesta casa permet a cada persona trobar el seu lloc preferit tant en interior com en exterior. Moltes estades donen a una terrassa i cadascuna d’aquestes terrasses té el seu moment ideal del dia. La cuina comunica amb una terrassa i amb el jardí. Depenent de l’època de l’any es pot desdejunar al sol un magnífic dia d’hivern o a l’ombra un calorós dia d’estiu. El saló i el menjador, dues zones independents, tenen accés també a una terrassa. I els dos dormitoris de la planta baixa tenen sortida a àmplies terrasses.

El jardí envolta completament la casa donant una sensació de total aïllament d’un nucli urbà. I no obstant això està en el mateix centre amb accés a tots els serveis. El jardí en desnivell també ofereix diferents espais on triar i cadascun d’ells permet una total privacitat. Imaginem aquesta casa per a una família amb membres de moltes edats i que vivint junts cadascun té el seu espai independent.

En una part del jardí hi ha una petita edificació amb funcions de magatzem i just davant hi ha un espai on es podria construir una piscina. L’accés a la casa és per uneixes escales del jardí. Aquestes escales porten fins a la zona de la barbacoa i menjador d’estiu. L’accés a la casa es pot fer des de dos punts. Per la cuina que està al costat de la barbacoa o per la sala que està en un nivell inferior.

La casa està distribuïda en tres nivells. Cuina en la planta superior amb espai menjador integrat i des de la qual es pot accedir a la zona de barbacoa del jardí i a una terrassa orientada nord, Baixant un tram d’escales trobem un rebost. Just seguit el dormitori suite (bany amb jacuzzi) i un lavabo de cortesia amb petita dutxa.
El saló està dividit en dos ambients i rep llum per finestrals de dos costats, accedeix a una terrassa. Seguidament el menjador d’hivern amb xemeneia i de nou amb accés a terrassa.

Al costat del menjador i abans de baixar una planta trobem una petita habitació. I ja en la planta baixa un distribuïdor convertit en vestidor, un dormitori (actualment usat com a despatx) amb accés a terrassa. Una biblioteca i un dormitori amb bany de nou amb terrassa.

VÍDEO

Informació de l'Immoble
Tipus:Xalet
Població:Begur
Zona: Centre
Any de construcció:1972
Metres de l'immoble:230 m²
Superfície de la parcel·la:890 m²
Ref.8/21

Localització

FORMULARI DE CONTACTE

Política de Privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ara endavant, LOPD), PROMOBEGUR S.L., informa que les dades recollides en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer automatitzat inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades i pertanyen a PROMOBEGUR S.L., tenint com a finalitat la d’atendre les peticions que vostè demandi. En virtut de l’article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis de la finalitat i ús de les dades que proporcioni. Les dades facilitades per Vostè en els documents del lloc web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part del fitxer propietat de PROMOBEGUR S.L. inscrit en l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzats per a la gestió interna dels contactes comercials que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Excepte en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntàries. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a: Atenció LOPD, PROMOBEGUR S.L., Carrer Pi i Ralló, 13, Piso 1, 17255 Begur, Girona, Espanya, o bé, enviant aquesta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic mrcfrg2019@gmail.com, complint-se així la notificació prevista en l’article 5.4 d’aquesta.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?