Immobiliaria Promobegur, S.L.

Promocions Immobiliàries en La Costa Brava

Casa o xalet independent en venda en passeig de Sa Miranda, 1 de Begur amb jardí i terrasa

Descripció

Situada en el centre de Begur i totalment envoltada de jardí. Distribuïda en diferents espais aquesta casa permet a cada persona trobar el seu lloc preferit tant en interior com en exterior. Moltes estades donen a una terrassa i cadascuna d'aquestes terrasses té el seu moment ideal del dia. La cuina comunica amb una terrassa i amb el jardí.

Contactar amb l' Agència

Descripció amb detall

Situada en el centre de Begur i totalment envoltada de jardí. Distribuïda en diferents espais aquesta casa permet a cada persona trobar el seu lloc preferit tant en interior com en exterior. Moltes estades donen a una terrassa i cadascuna d’aquestes terrasses té el seu moment ideal del dia. La cuina comunica amb una terrassa i amb el jardí. Depenent de l’època de l’any es pot desdejunar al sol un magnífic dia d’hivern o a l’ombra un calorós dia d’estiu. El saló i el menjador, dues zones independents, tenen accés també a una terrassa. I els dos dormitoris de la planta baixa tenen sortida a àmplies terrasses.

El jardí envolta completament la casa donant una sensació de total aïllament d’un nucli urbà. I no obstant això està en el mateix centre amb accés a tots els serveis. El jardí en desnivell també ofereix diferents espais on triar i cadascun d’ells permet una total privacitat. Imaginem aquesta casa per a una família amb membres de moltes edats i que vivint junts cadascun té el seu espai independent.

En una part del jardí hi ha una petita edificació amb funcions de magatzem i just davant hi ha un espai on es podria construir una piscina. L’accés a la casa és per uneixes escales del jardí. Aquestes escales porten fins a la zona de la barbacoa i menjador d’estiu. L’accés a la casa es pot fer des de dos punts. Per la cuina que està al costat de la barbacoa o per la sala que està en un nivell inferior.

La casa està distribuïda en tres nivells. Cuina en la planta superior amb espai menjador integrat i des de la qual es pot accedir a la zona de barbacoa del jardí i a una terrassa orientada nord, Baixant un tram d’escales trobem un rebost. Just seguit el dormitori suite (bany amb jacuzzi) i un lavabo de cortesia amb petita dutxa.
El saló està dividit en dos ambients i rep llum per finestrals de dos costats, accedeix a una terrassa. Seguidament el menjador d’hivern amb xemeneia i de nou amb accés a terrassa.

Al costat del menjador i abans de baixar una planta trobem una petita habitació. I ja en la planta baixa un distribuïdor convertit en vestidor, un dormitori (actualment usat com a despatx) amb accés a terrassa. Una biblioteca i un dormitori amb bany de nou amb terrassa.

VÍDEO

Informació de l'Immoble
Tipus:Xalet
Població:Begur
Zona: Centre
Any de construcció:1972
Metres de l'immoble:230 m²
Superfície de la parcel·la:890 m²
Ref.8/21

Localització

Compartir aquesta pàgina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print
Share on email
Email
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?