Immobiliaria Promobegur, S.L.

Promocions Immobiliàries en La Costa Brava

Casa unifamiliar amb terreny a Begur, amb despatx i un estupend porxo.

Descripció

Aquesta encantadora casa unifamiliar amb terreny, situada a Begur, Girona, ofereix un gran potencial per a ser transformada en la teva llar ideal. En un entorn tranquil i natural, aquesta propietat compta amb un espai ampli i versàtil per adaptar-se a les teves necessitats i somnis de propietat.

Contactar amb l' Agència

Descripció amb detall

Al entrar, seràs rebut per un vestíbul acollidor que et guiarà cap a la zona de despatx, ideal per a professionals que treballen des de casa o persones que necessiten un espai dedicat per a l’estudi i l’organització. Amb armariades integrades, aquest despatx ofereix una gran funcionalitat i comoditat.

La cuina, malgrat necessitar algunes millores, té un gran potencial per esdevenir el cor de la teva llar. Amb suficient espai per a la preparació de menjars deliciosos i reunions familiars, aquesta cuina ofereix una base sòlida per a ser renovada i modernitzada segons els teus gustos i necessitats.

El menjador-estar amb xemeneia és el lloc perfecte per a relaxar-se i gaudir de moments de convivència amb la família i els amics. Amb la possibilitat de personalitzar-lo amb mobles i decoració a la teva medida, aquest espai es converteix en el cor de la vida familiar.

A més, la casa disposa de dues habitacions, un bany, un porxo per gaudir de l’aire lliure, un garatge, una bodega i un traster, oferint un espai addicional per a emmagatzemar i disfrutar de les activitats a l’aire lliure.

Aquesta propietat és una oportunitat excepcional per a aquells que busquen una llar per a renovar i fer-la seva pròpia. Amb un entorn tranquil i un gran potencial, aquesta casa unifamiliar amb terreny a Begur, Girona, espera ser transformada en el teu refugi personal a la natura. Contacta amb nosaltres avui mateix per a més informació i començar a imaginar la teva vida en aquesta meravellosa propietat.

Localització

Informació de l'Immoble
Tipus:Casa unifamiliar
Població:Begur
Zona:Centre
Habitacions:2 i un despatx
Banys1
Garatge
Vistes A la muntanya
TerrassaDisposa de un terreny
REF:05/24
Preu:A consultar

FORMULARI DE CONTACTE

Política de Privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ara endavant, LOPD), PROMOBEGUR S.L., informa que les dades recollides en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer automatitzat inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades i pertanyen a PROMOBEGUR S.L., tenint com a finalitat la d’atendre les peticions que vostè demandi. En virtut de l’article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis de la finalitat i ús de les dades que proporcioni. Les dades facilitades per Vostè en els documents del lloc web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part del fitxer propietat de PROMOBEGUR S.L. inscrit en l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzats per a la gestió interna dels contactes comercials que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Excepte en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntàries. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a: Atenció LOPD, PROMOBEGUR S.L., Carrer Pi i Ralló, 13, Piso 1, 17255 Begur, Girona, Espanya, o bé, enviant aquesta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic mrcfrg2019@gmail.com, complint-se així la notificació prevista en l’article 5.4 d’aquesta.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?