Immobiliaria Promobegur, S.L.

Promocions Immobiliàries en La Costa Brava

La Fustería, pisos d’obra nova en Torroella de Montgrí

Pisos d'obra nova en Rorruella de Montgrí

Descripció

Gaudeix de la vida de poble en tota la seva essència, a dos passos del centre de Torroella de Montgrí, la qual cosa et permetrà anar a vaig piular al banc, a comprar, a l'escola.... i també relaxar-te i jugar amb la teva família en la zona comuna amb jardí i piscina d'aquesta fantàstica promoció immobiliària.

Contactar amb l' Agència

Descripció amb detall

Nova Promoció de 29 apartaments/pisos des de 62 m² fins a un màxim de 114 m². Des de 2 fins a 4 habitacions .

Acabats de molt alta qualitat:

  • Sistema de domòtica preparat per a futura ampliació a múltiples paràmetres i equips, segons les necessitats del comprador.
  • Cuina de Porcelanosa amb els electrodomèstics de la marca Bosch
  • Banyss de la marca Porcelanosa.
  • La climatització és aerotérmica de la marca Hitachi, sòl radiant sectoritzat en dues zones.
  • La promoció disposa d’ascensors, piscina i jardí comunitaris.
  • Les places d’aparcaments disposen de la previsió necessària per a la recàrrega de bateries de vehicles elèctrics.

Localització

Informació de la Promoció
Tipus:Pisos de nova construcció
Població:Torruella de Montgrí (Girona)
Zona: Centro
Núm. d'Immobles62

FORMULARI DE CONTACTE

Política de Privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ara endavant, LOPD), PROMOBEGUR S.L., informa que les dades recollides en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer automatitzat inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades i pertanyen a PROMOBEGUR S.L., tenint com a finalitat la d’atendre les peticions que vostè demandi. En virtut de l’article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis de la finalitat i ús de les dades que proporcioni. Les dades facilitades per Vostè en els documents del lloc web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part del fitxer propietat de PROMOBEGUR S.L. inscrit en l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzats per a la gestió interna dels contactes comercials que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Excepte en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntàries. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a: Atenció LOPD, PROMOBEGUR S.L., Carrer Pi i Ralló, 13, Piso 1, 17255 Begur, Girona, Espanya, o bé, enviant aquesta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic mrcfrg2019@gmail.com, complint-se així la notificació prevista en l’article 5.4 d’aquesta.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?