Immobiliaria Promobegur, S.L.

Promocions Immobiliàries en La Costa Brava

Local comercial d’oficines en venda, situat en l’avinguda Meridiana de Barcelona, a escassos metres de l’estació del Clot

Descripció

Descobreix aquesta increïble oportunitat d'inversió amb un espectacular Venda local comercial en l'Avinguda Meridiana de Barcelona, al costat de l'estació d'El Clot. Situat en una ubicació privilegiada, aquest local destaca per la seva proximitat al metre, el seu entorn comercial i la seva excel·lent connectivitat.

Contactar amb l' Agència

Descripció amb detall

Amb una impressionant superfície de 420 m², el local està intel·ligentment distribuït en diversos despatxos, sales de reunions, magatzem, banys, menjador i pàrquing. Gaudeix de la conveniència de dos accessos independents des del carrer, una àmplia façana i magnífics aparadors que garanteixen una visibilitat destacada. L’estat i instal·lacions impecables fan d’aquest local una opció ideal per a diverses activitats comercials.

El Clot, conegut pel seu ambient dinàmic i el seu atractiu turístic, se suma a l’atractiu d’aquesta propietat. La proximitat al transport públic i el seu fàcil accés són elements clau que realcen el seu valor. Aquesta propietat única està disponible per un preu competitiu de 780.000 €.

No perdis l’oportunitat d’invertir en aquest excepcional local comercial a El Clot!

Característiques bàsiques

■ 3 Accessos
■ 437 m² en planta
■ Façana de 12 metres
■ Accés directe des de carrer i també des de comunitat
■ Accés mercaderies
■ 2 banys
■ Aire condicionat
■ Actualment dividit en despatxos
■ Possibilitat de deixar local diàfan

Localització

Informació de l'Immoble
Tipus:Local comercial
Població:Barcelona
Zona:Avda. Meridiana, El Clot, Barcelona
Distribució:8 estades, 2 aparadors
Banys2
REF:06/24
Construït en 1976
Preu:780.000 €

FORMULARI DE CONTACTE

Política de Privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ara endavant, LOPD), PROMOBEGUR S.L., informa que les dades recollides en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer automatitzat inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades i pertanyen a PROMOBEGUR S.L., tenint com a finalitat la d’atendre les peticions que vostè demandi. En virtut de l’article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis de la finalitat i ús de les dades que proporcioni. Les dades facilitades per Vostè en els documents del lloc web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part del fitxer propietat de PROMOBEGUR S.L. inscrit en l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzats per a la gestió interna dels contactes comercials que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Excepte en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntàries. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a: Atenció LOPD, PROMOBEGUR S.L., Carrer Pi i Ralló, 13, Piso 1, 17255 Begur, Girona, Espanya, o bé, enviant aquesta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic mrcfrg2019@gmail.com, complint-se així la notificació prevista en l’article 5.4 d’aquesta.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?