Immobiliaria Promobegur, S.L.

Promocions Immobiliàries en La Costa Brava

Xalet de gairebé 500 metres quadrats amb moltes possibilitats a Begur

Xalet de gairebé 500 metres quadrats amb moltes possibilitats a Begur

Descripció

Benvinguts a aquesta espaiosa propietat de segona mà situada a Begur, Girona, una autèntica joia per als amants de la Costa Brava. Amb un total de 427 metres quadrats, aquest xalet ofereix un enorme potencial per ser reformat i convertit en una llar de somni.

Contactar amb l' Agència

Descripció amb detall

En arribar, seràs impressionat per l’entrada ampla i acollidora, que et dóna la benvinguda a aquesta encantadora propietat. L’espai del menjador i la sala d’estar són lliures d’amoblar i et permeten imaginar la disposició i la decoració que millor s’adapti al teu estil de vida i gustos personals.

A la planta superior, les quatre habitacions, encara sense moblar, ofereixen una gran flexibilitat per ser transformades en refugis personals a mida. Imagina’t despertar cada matí en un dormitori personalitzat, amb vistes panoràmiques al mar i un vestidor elegant per emmagatzemar la teva roba i accessoris.

La cuina, tot i estar desprovista d’electrodomèstics i mobles, té un gran potencial per esdevenir el cor de la teva llar. Amb un disseny modern i funcionals acabats, podràs crear un espai culinari perfecte per a la preparació de delicioses receptes i reunions familiars.

A la planta inferior, el garatge per a cinc cotxes i el traster proporcionen un ampli espai de magatzematge per a guardar les teves pertinences i projectes de reforma, garantint una transició suau mentre personalitzes aquesta propietat segons les teves necessitats i desitjos.

Aquest xalet de segona mà és més que una simple propietat; és una oportunitat d’iniciar una nova aventura i crear una llar a mida a la Costa Brava. Posseeix una potencial infinit per a ser transformada en un refugi personal, amb vistes espectaculars i un entorn tranquil i relaxant. No deixis passar aquesta oportunitat única de fer realitat els teus somnis de propietat. Contacta amb nosaltres avui mateix per a més informació i començar a imaginar la teva vida en aquesta magnífica propietat.

Localització

Informació de l'Immoble
Tipus:Xalet
Població:Begur
Zona:Centre
Habitacions:4
Banys2
GaratgeSí, 5 vehicles
Metres de l'immoble:427 m²
Vistes Al mar
TerrassaSi
REF:04/24
Preu:A consultar

FORMULARI DE CONTACTE

Política de Privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ara endavant, LOPD), PROMOBEGUR S.L., informa que les dades recollides en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer automatitzat inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades i pertanyen a PROMOBEGUR S.L., tenint com a finalitat la d’atendre les peticions que vostè demandi. En virtut de l’article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis de la finalitat i ús de les dades que proporcioni. Les dades facilitades per Vostè en els documents del lloc web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part del fitxer propietat de PROMOBEGUR S.L. inscrit en l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzats per a la gestió interna dels contactes comercials que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Excepte en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntàries. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a: Atenció LOPD, PROMOBEGUR S.L., Carrer Pi i Ralló, 13, Piso 1, 17255 Begur, Girona, Espanya, o bé, enviant aquesta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic mrcfrg2019@gmail.com, complint-se així la notificació prevista en l’article 5.4 d’aquesta.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola! En què podem ajudar-te?